Web Analytics Made Easy - Statcounter

فیلم سینمایی "آواز تهران" به کارگردانی کامران قدکچیان و بازی ابوالفضل پورعرب فردا پخش می‌شود. ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۰ فرهنگی رادیو و تلویزیون نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، اخبار کوتاهی از شبکه‌های رادیو و تلویزیون را در ادامه می‌بینید:

"آواز تهران" روی آنتن آی‌فیلم

فیلم‌ سینمایی "آواز تهران" به کارگردانی کامران قدکچیان سوم بهمن‌ماه از شبکه آی‌فیلم پخش می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در خلاصه داستان این فیلم آمده است: رحمان مهاجر شهرستانی، در تهران با فریدون که کارش قاچاق فیلم‌های ویدیوئی است آشنا می‌شود فریدون که ناراحتی قلبی دارد، از اشتیاق رحمان برای جستجوی شغلی مناسب و همچنین از سادگی‌اش سواستفاده می‌کند و او را به کار خود که قاچاق فیلم است می‌کشاند. رحمان گرفتار پلیس می‌شود و توسط عمویش با دادن جریمه سنگین آزاد می‌شود و به سراغ فریدون می‌آید. فریدون که خود بازی خوردهٔ دست رشید(قاچاق‌چی اصلی) است به سراغ رشید می‌رود و پول جریمه زندان رحمان را طلب می‌کند اما رشید به سبک فیلم پدرخوانده (دون کرلئونه) پول را پس می‌گیرد در همین کش‌وقوس‌ها فریدون در بر اثر حمله قلبی درمی‌گذرد و رحمان به همراه خواهر فریدون به زادگاهش باز می‌گردد.

ابوالفضل پورعرب، بیژن امکانیان و فریبا کوثری از جمله بازیگران این فیلم‌سینمایی‌اند.

"آواز تهران" پنج‌شنبه سوم بهمن‌ماه ساعت 22 از شبکه آی‌فیلم پخش و در ساعت 6:00 و 14:00 روز بعد بازپخش می‌شود.

تولید 8 هزار دقیقه برنامه تلویزیونی در سیل سیستان و بلوچستان

معاونت امور استان های رسانه ملی،  8141 دقیقه برنامه با محوریت سیل جنوب شرق کشور تولید و روانه آنتن کرد.

سیل اخیر در استان سیستان و بلوچستان، خسارات زیادی به بار آورده و موجب بی خانمانی جمعی از هموطنان شده است، همچنین سیلاب برخی روستاها را به محاصره خود در آورد که همین مسئله موجب کندی امدادرسانی به مردم آسیب‌دیده شد.

در این شرایط معاونت امور استان‌های رسانه ملی با مرکزیت صداوسیمای مرکز سیستان و بلوچستان با استفاده از همه ظرفیت‌های فنی و انسانی خود، کار اطلاع‌رسانی در مورد سیل‌زدگان و وضعیت امدادرسانی به آنها را در دستور کار قرار داد و چتر رسانه‌ای مناسبی را به وجود آورد تا آنچه از این منطقه مخابره می‌شود، بیش از هر چیز رنگ و بوی واقعیت داشته باشد و زمینه حضور مسئولان و کمک های خیرخواهانه مردم را فراهم کنند.

این فعالیت‌ها در چهار حوزه سیما، صدا، فضای مجازی و خبر، پی گرفته شد و برنامه‌های گوناگونی با موضوع سیل در 10 روز بعد از وقوع روی آنتن شبکه های سراسری رادیویی و تلویزیون و شبکه استانی صداوسیما رفت.

در این مدت بیش از 100 گزارش خبری در صداوسیمای مرکز استان تهیه و در شبکه‌های سراسری به ویژه شبکه خبر پخش شد.

648 دقیقه ارتباط زنده صدای این مرکز با شبکه‌های سراسری، 920 دقیقه ارتباط زنده با شبکه‌های استانی، 805 دقیقه ارتباط زنده با مسئولان استانی و 42 مورد بسته‌های میان برنامه‌ای، از دیگر اقدامات صدای مرکز سیستان و بلوچستان پیرامون سیل اخیر بوده است که در مجموع فعالیت رادیوی این مرکز را در ارتباط با سیل به 4 هزار و 948 دقیقه می‌رساند.

در حوزه خبر هم در مجموع 1294 دقیقه گزارش در بخش‌های خبر رادیو، تلویزیون، ارتباط با شبکه‌های سراسری و ارتباط زنده با مسئولان استانی روی آنتن رفت. در بخش سیما در مجموع 353 دقیقه ارتباط زنده تصویری با بخش های مختلف خبری شبکه خبر و شبکه یک سیما برقرار شد و گزارش کاملی از خسارات ناشی از سیل به اطلاع مردم رسانده شد.

همچنین بخشی از برنامه‌های پُرمخاطب این مرکز به مسئله سیل و خبرهای مربوط به آن و همچنین روند کمک‌رسانی به سیل‌زدگان اختصاص یافت.در حوزه صدا، برنامه‌های سلام سیستان، سیوستان، صباح سمین، صبح شرقی، فصل همدلی، ماهکان، ملک کیو، مهر دوار، هوا خوبه و کی بانو به مسئله سیل و مشکلات ناشی از آن پرداختند همچنین 88 مورد آنونس با مدت زمان 264 دقیقه با همین موضوع روی آنتن صدای مرکز سیستان و بلوچستان رفت.

در حوزه سیما، ویژه برنامه "خوان هشتم" به صورت اختصاصی به مسئله سیل پرداخت همچنین برنامه‌های مل ترمی و مهر هنکین هم گزارش‌های مربوط به سیل‌زدگان و امدادرسانی در این منطقه را پوشش دادند.

گزارش‌های خبری سیمای مرکز سیستان و بلوچستان در ارتباط با این حادثه هم در قالب برنامه "در شهر" روی آنتن رفت که مجموع آنها به 60 دقیقه می‌رسد همچنین ارتباط با شبکه‌های استانی و سراسری هم در دستور کار سیمای مرکز سیستان و بلوچستان بود و علاوه بر این انیمیشن‌های آموزشی جمعیت هلال احمر هم به تناوب از این شبکه پخش شدند.

2100 مورد زیرنویس اطلاع‌رسانی پیرامون سیل و هشدارهای هواشناسی و ایمنی به مخاطبان، از دیگر اقدامات سیمای مرکز سیستان و بلوچستان به شمار می‌رود.

معاونت فضای مجازی این مرکز هم با تولید و انتشار 240 مورد عکس‌نوشت، پوستر، پادکست و ویدئوهای مردمی، نقش بسزایی در اطلاع‌رسانی درباره سیل و روند ارائه خدمات امدادی به آسیب‌دیدگان داشته است.

به این ترتیب و در مجموع تا پایان نخستین روز بهمن ماه، شاهد تولید و پخش 8141 دقیقه برنامه در هر چهار حوزه پیرامون سیل اخیر در سیستان و بلوچستان بودیم.

سومین نشست ستاد محیط زیست رسانه ملی برگزار شد

در سومین نشست ستاد محیط زیست رسانه‌ملی، تفاهم‌نامه همکاری میان شبکه دو سیما و سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری به امضاء رسید.

سومین نشست ستاد محیط زیست رسانه ملی با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان سازمان حفاظت محیط زیست، سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری، وزارت آموزش و پرورش، مجمع تشخیص مصلحت نظام، شهرداری تهران، دانشگاه تهران، وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) در کنار نمایندگانی از تمامی شبکه‌های تلویزیونی، رادیویی، خبری و استانی به ریاست محمدرضا جعفری جلوه، مدیر شبکه دو سیما و رئیس ستاد محیط زیست رسانه ملی  در محل شبکه دو سیما برگزار شد.

 در ابتدای جلسه جعفری جلوه یاد و خاطره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را گرامی داشته و اظهار داشت: کار ویژه ستاد محیط زیست فرهنگسازی در همه حیطه‌های محیط زیستی است و رسانه ملی برای ایفای نقش مؤثر فرهنگی در این زمینه آمادگی دارد.

 مدیر شبکه دو در ادامه به تقویم گاه‌شمار محیط زیستی ملی و جهانی، به ویژه روز جهانی تالاب‌ها در 13 بهمن ماه و نیز به نهضت درختکاری سازمان جنگلداری اشاره کرد.

در ادامه خسرو شهبازی؛ رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری بیان کرد: سازمان جنگل‌ها، نهضت کاشت 14میلیون نهال را در گام نخست از 14 آذر ماه آغاز کرده که تا 15 اسفند ادامه خواهد داشت.

 وی حفظ جنگل‌ها و افزایش درختکاری را از اهداف اصلی سازمان جنگل‌ها اعلام کرد و گفت: می‌بایست برداشت چوب از جنگل به صفر برسد، همچنین زراعت چوب برای تولید کاغذ به مسئولان کشور پیشنهاد شده است.

جعفری جلوه در تایید صحبت‌های رئیس سازمان جنگل‌ها، سیاست قطع درختان را به عنوان خط قرمز سازمان جنگل‌ها بسیار شایسته دانسته و تصریح کرد: باید با همت جمعی، حمایت مسئولان را به‌ منظور استفاده از فن‌آوری‌های تولید کاغذ نظیر تولید کاغذهایی از جنس سنگ و یا باگاس(محصولی فرعی از کارخانه نیشکر) به جای بهره‌برداری از چوب درختان جنگل، جلب کرد.

همچنین احمد لاهیجان‌زاده، معاونت محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست، ضمن قدردانی از تلاش‌های سازمان صدا و سیما، در خصوص توجه و برنامه‌ریزی به پرداخت رسانه‌ای روز جهانی تالاب‌ها در 13 بهمن ماه، به تاریخچه شکل‌گیری اولین کنوانسیون بین‌المللی حفاظت محیط زیست در خصوص تالاب‌ها در شهر رامسر اشاره و نکاتی را پیرامون اهمیت زیست محیطی تالاب‌ها بیان کرد.

در پایان جعفری جلوه با تأکید مجدد بر طرح کاشت 14 میلیون نهال تا 15 اسفند ماه مصادف با روز درختکاری و تأکید بر اهمیت 13 بهمن به عنوان روز جهانی تالاب‌ها، افزود: اقداماتی در این زمینه در دستور کار سازمان صدا و سیما قرار خواهد گرفت.

در پایان این نشست نیز تفاهم‌نامه همکاری میان سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری و شبکه دو سیما به امضاء طرفین رسید. براساس این تفاهم‌نامه شبکه دو برنامه‌هایی را با موضوع محیط زیست با حمایت محتوایی و مالی سازمان جنگل‌ها تولید و در اختیار شبکه‌های مختلف قرار خواهد داد.

پخش "چهارراه استانبول" در آی‌فیلم عربی

فیلم سینمایی "چهارراه استانبول" جمعه 4 بهمن برای مخاطبان آی‌فیلم در کشورهای عرب‌زبان نمایش داده می‌شود. "چهارراه استانبول" به تهیه کنندگی و کارگردانی مصطفی کیایی، محصول سال 1397 است.

در خلاصه داستان فیلم آمده است: بهمن و احد تولیدکنندگان ورشکسته ای هستند که از دست طلبکاران خود، فراری‌اند که آتش‌سوزی پلاسکو، شرایط دیگری را برایشان رقم می‌زند.

در "چهارراه استانبول" بهرام رادان، محسن کیایی، سحر دولتشاهی، رعنا آزادی‌ور، ماهور الوند، سعید چنگیزیان، پوریا رحیمی سام، بابک بهشاد، خسرو احمدی، تینو صالحی، حسین امیدی، محمد یوسفی، رضا شریف‌نژاد، علی گیل‌وری، شقایق جعفری جوزانی، مسعود کرامتی و مهدی پاکدل نقش‌آفرینی کرده‌اند.

فیلم سینمایی "چهارراه استانبول" جمعه شب ساعت 22 به‌وقت مکه راهی آنتن می‌شود. بازپخش آن در ساعت‌های 4 بامداد، 10 صبح و 4 بعدازظهر خواهد بود.

ردپای "بچه‌ای با جوراب قرمز" در آی‌فیلم

«سینما آی‌فیلم» امشب به معرفی فیلم سینمایی "بچه‌ای با جوراب قرمز" می‌پردازد. "بچه‌ای با جوراب قرمز" به کارگردانی و تهیه‌کنندگی خداد جلالی، در سال 1397 ساخته شده است.

در خلاصه داستان آن آمده است: در جنوب تهران میان کوره‌های آجرپزی جماعتی از افغان‌ها که بدون مجوز به سرزمین ایران آمده‌اند کار و زندگی می‌کنند. بهارناز حامله است و وقتی بچه دنیا می‌آید و چون دختر است، رئیس کارگاه بهانه می‌کند که باید اینجا را ترک کنند. شوهر بهارناز تصمیم می‌گیرد دخترش را به کسی بدهد و خودشان برای کار همین جا بمانند، بهارناز مطلع می‌شود و تصمیم می‌گیرد...

سمانه نصری، پانته‌آ بهرام، امین زندگانی، افشین سنگ چاپ، علیرضا کمالی، گل‌احمد حسن‌زاده، رقیه آزاد رنگی، مریم نعمتی نیا، امیریل ارجمند، سیامک حلمی و غلامرضا اصانلو در این فیلم بازی کرده‌اند.

«سینما آی‌فیلم» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی عطا جاوید، چهارشنبه‌ها ساعت 23:30 از شبکه آی‌فیلم پخش می‌شود و تکرار آن ساعت 07:30 روز پنجشنبه خواهد بود.

نمایش مستند "قاتلان مدفون" در هیسپان‌تی‌وی

مستند "قاتلان مدفون" که به موضوع مین‌ها عمل‎نکرده باقی‌مانده از جنگ ایران و عراق می پردازد، سوم بهمن ماه روی آنتن شبکه هیسپان‌تی‌وی می‌رود. مستند "قاتلان مدفون" ضمن مروری بر تأثیرات مین‌ها و گلوله‌های عمل نکرده از جنگ میان ایران و عراق، نگاهی خواهد داشت به معضلات و مشکلاتی که این مین‌ها برای مردم برخی از استان‌های غربی ایجاد کرده‌اند و هنوز قربانی از خود به جای می‌گذارند.

در خلال جنگ تحمیلی، صدام برای جلوگیری از پیش‌روی نیروهای ایرانی میدان مین و موانع متعددی را در خاک ایران ایجاد کرد. اگرچه تاکنون بسیاری از مین‌ها جمع‌آوری شده اما تغییرات اقلیمی و سیلاب‌ها بسیاری از مین‌ها و مهمات را جابجا می‌کنند و قربانیان مین اکثراً در مناطقی که انتظارش نمی‌رود آسیب می‌بینند. برخی از مین‌ها تا 50 سال ماندگاری دارند و از بین نمی‌روند. 

مستند "قاتلان مدفون" محصول شبکه پرس‌تی‌وی است که برای مخاطبان اسپانیایی هیسپان‌تی‌وی زبانگردانی شده و پنجشنبه سوم بهمن‌ماه ساعت 07:30، 14:30، 20:30 از این شبکه پخش خواهد شد.

گردشگری تلویزیونی با "علیرام نورایی" به گیلان رسید/ "صبح بخیر ایران" مرا به مردم نزدیک می‌کند"حاج قاسم" خاری در چشم اینستاگرام/ صفحات تلویزیون بسته شدفریبا کوثری مدیر مدرسه و مرجانه گلچین نقش جدی "پرگار"/ سریال‌های تربیتی و آموزشی در اولویت تلویزیون + عکس

سریال "سرگذشت" امشب با موضوع تهمت و افترا  

هفتمین اپیزود مجموعه تلویزیونی"سرگذشت" با عنوان بازگشت امشب دوم بهمن روی آنتن می‌رود. این سریال در 14 اپیزود به تهیه‌کنندگی بهروز مفید و کارگردانی سیدجمال سیدحاتمی تولید شده و هر اپیزود داستان جداگانه به همراه بازیگران متفاوت دارد. در داستان هفتمین سریال سرگذشت "جعفر دهقان"، "محمد فیلی"، "سوگل طهماسبی" و "رامین ناصر نصیر" ایفای نقش کرده‌اند. نازنین فراهانی هم بعنوان بازیگر ثابت و در نقش مددکار قضایی بعنوان بازیگر اصلی در تمام اپیزودها حضور خواهد داشت. تهمت و افترا موضوع داستان اپیزود بازگشت است. تهمتی که در مسیر ازدواج دو جوان، سرنوشت آنان را دستخوش تغییر خواهد کرد اما ... . 
مجموعه تلویزیونی "سرگذشت" هر شب پس از بخش خبری ساعت 21 از شبکه یک سیما پخش می‌شود.

قاضی ناصر سراج مهمان «دست‌خط» می‌‌شود

قاضی ناصر سراج مشاور رییس قوه قضاییه جمعه 4 بهمن‌ماه ساعت 16 مهمان برنامه «دست‌خط» می‌شود. قاضی ناصر سراج با حضور در استودیوی برنامه «دست‌خط»  پیرامون موضوعاتی همچون سابقه ایشان در سازمان بازرسی کل کشور، تجربه ی قضاوت‌های سخت و پر حاشیه، وضعیت روز قوه قضاییه  و.... به گفت‌وگو می‌نشیند.  

گفت‌وگوی محمدحسین رنجبران با مشاور رئیس قوه قضاییه  جمعه 4 بهمن ماه ساعت 16 از شبکه پنج سیما پخش می‌شود. برنامه «دست‌خط» که به گفت‌وگوهای صریح با نخبگان سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی می‌پردازد، با دکوری که المانی از یک کتاب است، بر روی آنتن می‌رود.

«دست‌خط» به تهیه‌کنندگی مریم حداد، اجرا، سردبیری و نویسندگی محمدحسین رنجبران، تدوین و کارگردانی هنری حمید رضا خوشبازان، مدیریت تولید: محمدرضا قنادان‌زاده و دستیاری عبدالرضا منزوی هر هفته جمعه‌ها ساعت 16 از شبکه پنج سیما پخش می‌شود و تکرار آن هم شنبه ها ساعت 13 از همین شبکه خواهد بود.

بررسی تأثیرات بلندمدت آلودگی هوا در «طبیعت 360 درجه»

«طبیعت 360 درجه» با موضوع اثرات آلودگی هوا پنجشنبه 3 بهمن از شبکه دو سیما روانه آنتن می‌شود. برنامه محیط زیستی «طبیعت 360 درجه» سال‌هاست که همزمان با روز هوای پاک به این مبحث مهم در چرخه زیست‌محیطی می‌پردازد. محوریت برنامه این هفته «طبیعت 360 درجه» نیز پرداختن به آلودگی هوا، عوامل و تأثیرات آن و نگاهی به قانون هوای پاک که از سال 1396 مصوبه اجرایی آن ابلاغ شده، است.

پرهام دیباج مجری و کارشناس این برنامه اظهار داشت: در برنامه ویژه روز آلودگی هوا علاوه بر پرداختن به این مهم و عوامل ایجاد آن به سراغ اثرات بلندمدت آلودگی هوا رفتیم. 

وی ادامه داد: در موضوع آلودگی هوا غالباً همه به سراغ اثرات آن بر انسان‌ها و بیماری‌های ناشی از آنند. در صورتی که آلودگی هوا علاوه بر اثرات محلی و بومی یک سری تأثیرات جهانی دارد.

دیباج در توضیحی بیشتر افزود: علاوه بر از بین رفتن 70 تا 80 هزار انسان به صورت سالانه در اثر آلودگی هوا تأثیرات بلندمدت آلودگی هوا مانند تخریب جنگل، فرسایش خاک، تخریب ساختمان‌ها، آلودگی آب و غذا، تأثیر آلودگی هوا بر سفره‌های آب زیرزمینی، گرمایش جهانی، آلودگی آبزیان، افزایش تولید اُزُن و ... از عوارضی است که سعی شده در این قسمت از برنامه به عنوان تأثیرات بلندمدت آلودگی هوا به آن بپردازیم. 

این برنامه در ابتدا با موضوع پرداختن به "گاندو"؛ تمساح پوزه کوتاه ایرانی و عوارض ویژه آن با توجه به سیل اخیر در استان سیستان و بلوچستان آغاز می‌شود. همچنین گزارش‌هایی پیرامون «آسباد»ها در ایران تهیه شده که نشان می‌دهد اولین آسیاب‌های بادی در خراسان جنوبی به دلیل بادهای 120 روزه سیستان ساخته شده و امروز نیز در حال احیا و ثبت جهانی است. وجود این «آسبادها» اثبات می‌کند ایرانیان از ابتدا به استفاده صحیح از انرژی باد واقف بوده‌اند؛ اتفاقی که باعث تولید کمتر آلودگی هوا نیز می‌شود. 

برنامه «طبیعت 360 درجه» با رویکرد بررسی پرونده‌های مختلف زیست محیطی در حوزه‌های طبیعی و انسانی و با دعوت از مهمانان مختلف مسائل مبتلابه محیط زیست امروز ایران را با نگاهی موشکافانه و دقیق بررسی می‌کند.

این برنامه کاری است از گروه دانش و اقتصاد به تهیه‌کنندگی و اجرای پرهام دیباج که پنجشنبه‌ها ساعت 17:30 از شبکه دو سیما پخش می‌شود و بازپخش آن جمعه ساعت 7:00 خواهد بود.

بررسی وضعیت مالیات خانه و مسکن در «شب معماری»

بیست و سومین قسمت از برنامه «شب معماری» با موضوع حق مسکن و وضعیت مالیات در حوزه زمین و مسکن با حضور حسین عبداللهی کارشناس حوزه مسکن و علی ملک زاده کارشناس مالیاتی ساعت 23 چهارشنبه 2 بهمن روی آنتن شبکه چهار می‌رود. این قسمت از برنامه تلاش دارد تا به آسیب‌های سوداگری در حوزه مسکن و راهکارهای کنترل آن بپردازد چراکه دلالی و سوداگری از دلایل بی رونقی مسکن محسوب می‌شوند. «شب معماری» پنجمین شب از مجموعه «شب‌های هنر» است که چهارشنبه‌شب‌ها به‌صورت زنده پخش می‌شود.

«ماگرام» دهه فجر از شبکه هفت سیما

برنامه «ماگرام» همزمان با دهه مبارک فجر از شبکه هفت سیما روی آنتن می‌رود. برنامه «ماگرام» با موضوع مهارت آموزش همزمان با دهه مبارک فجر از 10 بهمن ماه تا 22 بهمن ماه مهمان خانه‌های ایرانی است. این برنامه بازتاب درخشش نخبگان ایرانی از دانشگاه تهران گرفته تا امیرکبیر و تربیت مدرس است. برنامه «ماگرام» به تهیه‌کنندگی هادی خدادی هر روز به مدت 10 دقیقه از شبکه هفت سیما پخش می‌شود.

دعوت رسانه‌ملی از مردم به اقتصاد مقاومتی با بیش از 16هزار ساعت برنامه

شبکه‌های متعدد رسانه ملی در 9 ماهه نخست امسال بیش از 16 هزار و 566ساعت برنامه در خصوص اقتصاد مقاومتی پخش کرده‌اند. بنا بر آمار اعلام شده اداره کل آمار معاونت پژوهش، برنامه‌ریزی و نظارت شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی سراسری، استانی و برون‌مرزی از ابتدای سال 98 تا آخر آذرماه 16هزار و 566ساعت برنامه با موضوع «اقتصاد مقاومتی» پخش کرده‌اند.

بر اساس این آمار شبکه‌های رادیویی سراسری 4040 ساعت برنامه،  شبکه‌های تلویزیونی سراسری 2758ساعت برنامه  در این خصوص پخش کرده‌اند. شبکه‌های استانی نیز با توجه به اهمیت موضوع 4478ساعت از برنامه‌های رادیویی و 1885ساعت از برنامه‌های تلویزیونی‌شان را به اقتصاد مقاومتی اختصاص داده‌اند.

شبکه رادیویی برون‌مرزی در 750ساعت برنامه و شبکه‌های تلویزیونی برون‌مرزی در 1081 ساعت برنامه به این مهم پرداخته‌اند. بخش‌های خبری رسانه ملی نیز 1078ساعت خبر رادیویی و 494ساعت خبر تلویزیونی با موضوع اقتصاد مقاومتی پخش کرده‌اند.

بازهم درس‎هایی از قرآن در شبکه یک روایت می‎شود

برنامه «درس‎هایی از قرآن» امروز چهارشنبه دوم بهمن، با موضوع توحید در زندگی پخش می‌شود. حجت‎الاسلام قرائتی در برنامه این هفته «درس‎هایی از قرآن، علل توحید را توضیح می‎دهد. توضیح درباره دلایل توحید در کلام امام علی(ع)، هماهنگی بخش‎های مختلف هستی، نشانه توحید، عدم مقایسه خداوند با خود یا دیگر اشیا و تلاش برای کسب علم مفید و رشد دهنده، از جمله سخنان حجت‎الاسلام قرائتی است. این استاد دینی همچنین تاکید می‌کند توحید یعنی حب و بغض فقط به خاطر خدا زیرا خداوند سازنده هم اسابب و علل مادی است. برنامه "درس‎هایی از قرآن" کاری از گروه معارف شبکه یک سیماست که به‎ تهیه‎کنندگی محمود متوسل پنجشنبه‌ها ساعت 15 : 18 دقیقه پخش می‌شود.

مرور 40 سال سینمای انقلاب در شب سینما

برنامه شب سینما با حضور وحید جلیلی و محمد قوچانی با موضوع بررسی 40 سال سینمای انقلاب پنجشنبه سوم بهمن، روی آنتن زنده شبکه چهار می‎رود. در این قسمت از برنامه به آسیب‎شناسی سیاستی و رویکردهای سیاستگذاری سینما در 4 دهه فعالیت سینمای ایران پرداخته می‎شود. به همین منظور محمد قوچانی روزنامه‎نگار و سردبیر بسیاری از نشریات و روزنامه‌های طیف اصلاح‎طلب و وحید جلیلی روزنامه‎نگار و سردبیر سابق مجله سوره و سردبیر مجله زمانه میهمان‌های این قسمت از شب سینمایی «شب‎های هنر» می‎شوند. «شب سینما» کاری از گروه ادب و هنر شبکه چهار سیماست که هر هفته پنجشنبه شب‎ها ساعت 23 با اجرای دکتر امیرحسن ندایی و تهیه‎کنندگی و سردبیری سجاد مهرگان به بررسی مسائل سینمای ایران با نگاهی متفاوت می‌پردازد.

انتهای پیام/

 

R1515/P/S4,1430/CT1 واژه های کاربردی مرتبط آی فیلم شبکه پنج سیما شبکه سه شبکه دو شبکه یک شبکه چهار شبکه های سیمای جمهوری اسلامی ایران رسانه ملی تلویزیون

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آی فیلم شبکه پنج سیما شبکه سه شبکه دو شبکه یک شبکه چهار شبکه های سیمای جمهوری اسلامی ایران رسانه ملی تلویزیون آی فیلم شبکه پنج سیما شبکه سه شبکه دو شبکه یک شبکه چهار شبکه های سیمای جمهوری اسلامی ایران رسانه ملی تلویزیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۴۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبلیغات گل درشت در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی به مرز فاجعه رسیده است/ تلویزیون شفاف‌سازی کند

حسین قره: آقایان در تلویزیون که خیال خودشان را راحت کرده‌اند، انگار وقت و زمان و گوش و چشم سایر حواس و قوای فاهمه و... که مخاطبان دارند، مِلک حضرتشان است و تصمیم و کنترلش با خودشان نیست، اخیراً هم که دیگر تبلیغ نمی‌سازند، در واقع خود آگهی‌ها به سریال وسط فوتبال و سریال و... تبدیل شده است، شاید مخاطب یادش برود که داشت چه می‌دید و البته دیده شده بعضی از مواقع خود پخش هم یادش رفته و رفته‌اند برنامه بعدی.

تلویزیون شفاف‌سازی کند

اگر مخاطب تلویزیون باشید گاهی آن قدر تبلیغات طولانی است که نسبت به زمان پخش و قیمت ثانیه و دقیقه تبلیغات در تلویزیون این شائبه برایتان پیش می‌آید که صداوسیما در شکل کلی سهام‌دار آن کالا و خدمات است؛ چون واقعاً خارج توجیه است، مثلاً فرض بفرمایید یک نوعی از چرخ‌گوشت (تعمداً اسم و اصل برند و کالا را نمی‌گویم) هست که شما هر وقت تلویزیون را روشن کنید اول تبلیغ‌کنندگان آن را می‌بینید. اگر یک برند برنامه بلندمدتی داشته باشد که هر خانواده ایرانی (حدود ۲۵ میلیون خانوار) یکی از این وسیله را داشته باشند، حتی اگر ۸۰ درصد سود حاصل از هر دستگاه را صرفه تبلیغات تلویزیونی کند باز هم باتوجه‌به ساعات پخش در میان‌برنامه‌ها یا بین نیمه‌های فوتبال و... توجیه اقتصادی ندارد، آخر تبلیغات حاصل عدد و رقم است، یک برند این میزان از سود را هزینه می‌کند تا این میزان از بازار هدف محصولاتش را بخرند، آخر تک‌محصولی که بازار جهانی هم ندارد، این همه تبلیغ را با چه توجیه اقتصادی انجام می‌دهد. مگر اینکه مثلاً در آغاز سال با بخش آگهی تلویزیون یک قرارداد کلی بسته شده باشد که مثلاً N هزار ساعت بخش در سال به قیمت N میلیارد تومان و گرفتن دو نوع تخفیف، یکی از بابت این که کالا موردبحث تولید ایرانی است و حمایت از بازار داخلی است و دیگر اینکه چون قرارداد موردی نیست و کلی و سالانه است.

همین‌جا چند سرفصل وجود دارد که می‌شود درباره آن صحبت کرد. یک اینکه تقریباً قریب به‌اتفاق تبلیغات این چنینی را چند بازیگر و احتمالاً یک شرکت تبلیغاتی می‌سازند، پرسش اول این است، آیا محدودیتی و رانتی خاص برای سازندگان تبلیغات وجود دارد یا نه تصادفاً این اتفاقات رقم خورده است.

دوم اینکه اگر محدودیتی نیست آیا چنین شرایطی برای همه تولیدکنندگان ایرانی وجود دارد. اگر چنین است آیا تلویزیون فراخوانی عموماً داده است که شرایط برای همه کالاها و همه بازارها و خدمات وجود دارد و می‌توانند از این بستر استفاده کنند. اگر این فراخوان داده شده و اگر شرایط برای همه یکسان است، در بازار تولید داخلی هیچ برند دیگری تمایل به این همه ساعت پخش ندارد؟ که این خود چند سرفصل دیگر را باز می‌کند که آیا برندها و تولیدکنندگان به این نتیجه رسیده‌اند که همین میزان هم هزینه کردن در تلویزیون گران است و بازگشت سرمایه ندارد چرا که سرمایه گران‌بهای اجتماعی تلویزیون ریزش داشته است.

فقط یک نکته دیگر می‌ماند که در شرایط اجتماعی امروز و مسئله زنان به کار با مداقه نیاز دارد، آقایان ابتدا و میان و انتهای بعضی از برنامه‌های گفت‌وگومحور درباره زنان، تبلیغاتی را نشان می‌دهند که دغدغه زنان خانه‌دار این سرزمین خلاصه می‌شود در پوره سیب‌زمینی، این هم سطح سلیقه و دغدغه و بلندنظری، واقعاً خود حماسه است. (تأکید می‌کنم که آن تبلیغات می‌تواند در برنامه‌های آشپزی و یا سرگرمی محور پخش شود؛ ولی بعد از هر برنامه‌های منظور است.)

دوباره و بلکه شاید دوباره باید تأکید کنم که صداوسیما به دلیل اختصاص بودجه ملی - که امسال ۲۴ هزار میلیارد تومان به آن اضافه شده است - باید نسبت به تمام کنش‌ها و واکنش‌ها، برنامه‌سازی‌ها، تولیدات و... پاسخگو به ملت باشد. اگر تلویزیون خصوصی بود یا همچون شبکه نمایش خانگی منبع مالش از بخش خصوصی تأمین می‌شد، این همه تأکید لازم نداشت و آقایان جبلی و جلیلی که بر مسند و صندلی یگانه رسانه ملی نشسته تکیه زده‌اند باید برای تک‌تک اقدامات پاسخگو باشند.

هنرمندان و فاجعه تبلیغات در شبکه نمایش خانگی و سینما

همان‌طور که همه می‌دانیم، بسیاری از هنرمندان و نویسندگان و... حوزه سینما چشم و دل از تلویزیون بریده‌اند و به سینما و شبکه نمایش خانگی پناه برده‌اند و ناگفته نماند که هنرمندان ترازی هم چشم و دل از همه چیز شسته‌اند و در سکوت نشسته‌اند. شاید توجیه بسیاری این است که «به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل». به‌هرتقدیر کار ما قضاوت نیست و هر که هر چه خود می‌خواهد همان می‌کند؛ اما نکته کجاست، در شبکه نمایش خانگی و سینما که بخش خصوصی دستی در تولید آن دارد برای تأمین هزینه یا نیاز به سرمایه‌گذاری دارد که نیتش سود کم و حضور در خلق هنر است و یا نه سرمایه‌گذاری که مثل هر تجارت و بازار و صنعتی به دنبال سود مکفی و به‌اندازه سرمایه است. بماند که هر کدام باشد مهم نیست مهم ارائه هنرمندانه تبلیغات در آثار است. این مسئله و پدیده هم مختص ما نیست، همه جهان گرفتار این نوع تولید تبلیغات هستند. این چرخه که باید کالای تولیدشده به دست مصرف‌کننده برسد و آن را مصرف کند که چرخه تولید دوباره بچرخد، هر چه هست فعلاً سرنوشت این عصر است؛ اما نوع ارائه آن بسیار مهم است.

تبلیغات گل درست حتی گرفتاری بزرگ‌ترین هنرمندان تاریخ معاصر بوده و هست. به‌خاطر دارم در یک نشست کارگردان فقید و بزرگ تئاتر جهان، پیتر بروک در زمان بخش یکی از جسورانه‌ترین آثارش (مهابهاراتا) در تلویزیون همین مشکل را داشته که هر ۱۵ دقیقه آن فیلم تئاتر قطع و برنامه به بخش آگهی می‌رفته است. این قطع حس و حال و هوا برای یک فیلم تئاتر و مخاطب و تولیدکنندگان آن عذاب‌آور بوده و پیتر بروک صحبت می‌کند و از سرمایه‌گذاران و گروه‌های تبلیغاتی می‌خواهد که اطلاعاتشان را در آخر و حتی تیتراژ بیاورند؛ ولی حس تماشاچی را در میانه اثر قطع نکنند. (نقل به مضمون عرض کردم؛ چون سال‌ها پیش این ویدئو را دیدیم.)

قاعده سریال ها و پخش‌های جهانی و تلویزیون‌ها خصوصی این است که هر ۲۰ دقیقه فرصتی یک تا دودقیقه‌ای به آگهی داده شود؛ اما اینکه در سریالی که هنرمندان برجسته در آن هستند به درودیوار آن تبلیغات چسبیده باشد و حتی در یک سریال مثلاً ساختمان مرکزی شرکت تبلیغ‌کننده دیده شود... (باز هم تأکید می‌کنم که از ارائه مصداقی واقعی پرهیز دارم) دیگر فاجعه گل درشتی است و از خارج از عرف تمام درس‌های تبلیغات است و قطعاً به ضدتبلیغ تبدیل می‌شود.

تبلیغات در عصر جدید با هنر گرافیک که هنری بصری است گره می‌خورد، مختصر و موجز و متناسب و با احترام به شعور مخاطب. اینکه در همه جای یک سریال نمای نزدیک بازیگر و سرش باشد و پشت سرش فلان شامپو که واقعاً ضدتبلیغ است. یکی از شروط استمرار یک هنر احترام به مخاطب است و هنرمندان آفرینشگر نباید اجازه دهند که تبلیغات غیرهوشمندانه و گل درشت به اعتبار آنان ضربه بزند.

توجه به تولید ملی و بهره‌مندی تولیدکنندگان که سالانه میلیون‌ها نفر از خدماتشان استفاده می‌کنند کار بسیار خوبی است، تبلیغات چنین پدیده‌ای است، اما استفاده در حد فوق ابزار و بی‌احترامی به مخاطب را باید خود هنرمندان فکری برایش بکنند. هنرمندانی که کار تبلیغات می‌کنند باید سرمایه‌گذاران را توجیه کنند که چه چیزی برای آنان مناسب است. تن‌دادن تمام به خواسته سرمایه‌گذار که احتمالاً خواسته‌ای داشته و اصرار دارد که در چنین شرایط اقتصادی پر ماجرایی سرمایه‌گذاری‌اش حداکثر سود را داشته باشد باید با قواعد هنر هم بخواند، برای اعتبار برندی که ساخته است حداقل بپذیرد که ارائه هنرمندانه کالا و خدمات برندش برای شرکت و تجارتش سودی بلندمدت خواهد داشت.

تبلیغات محیطی که در اختیار سینما و شبکه نمایش خانگی است هم یکی از سرفصل‌هایی است که می‌توان درباره آن نوشت که در این کوتاه نوشته نمی‌گنجد.

۵۷۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902705

دیگر خبرها

  • ساعت پخش زنده بازی یوونتوس و رم ‌از تلویزیون + شبکه ورزش و پخش آنلاین
  • افراد حاکم بر تلویزیون سرمایه‌ها را از بین بردند/ گفتگو
  • ساعت پخش زنده بازی لیورپول و تاتنهام‌ از تلویزیون + شبکه ۳ و پخش آنلاین
  • پخش زنده بازی‌های فوتبال امروز یکشنبه ۱۶‌ اردیبهشت از تلویزیون + سایت آنتن و آپارات
  • تبلیغات گل درشت در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی به مرز فاجعه رسیده است/ تلویزیون شفاف‌سازی کند
  • رشیدپور همچنان دنبال جایی برای انتشار «ساعت صفر» است
  • «هفت» دوباره روی آنتن
  • جدول فیلم‌ های امروز تلویزیون، شنبه ۱۵ اردیبهشت + ساعت پخش
  • «هفت» از امشب راهی آنتن تلویزیون می‌شود + ساعت پخش
  • فیلم‌های پایان هفته تلویزیون از نگاهی دیگر